Over ons

Over ons: 

V24 de makelaar in uw regio

Wat is uw woning waard?

Wilt u weten voor welke prijs uw woning verkocht kan worden? Wij bieden u een gratis schatting  van uw woning aan. Door onze kennis en jarenlange ervaring kunnen wij de correcte prijs van uw eigendom bepalen. Samen met u bekijken wij welke realistische vraagprijs gesteld kan worden om uw woning zo snel mogelijk en tegen de beste prijs te verkopen.

Bent u op zoek naar een professionele, gedreven makelaar die u persoonlijk begeleidt en enkel het beste voor u wil? Neemt u dan contact met ons op. Wij kijken ernaar uit om u te ontmoeten. Graag tot binnenkort!

Waarom kiest uw ons?

Omdat aankoop of verkoop van een vastgoed geen alledaagse gebeurtenis is, wil V24 u in de eerste plaats optimaal informeren. De mogelijkheden zijn uiteenlopend! Onze uitdaging bestaat erin om u te begeleiden bij het maken van de beste keuze. V24 loodst de kandidaat-koper en -verkoper door het complexe landschap van de hedendaagse vastgoedmarkt en biedt assistentie bij projectontwikkeling van appartementen, woningen, etc. en het kopen en verkopen van bestaand vastgoed. Kortom, een totaalaanpak die werkt voor al onze klanten!

Als klant voel je je onmiddellijk thuis bij V24, van bij de ontvangst tot de afhandeling van de koop of verkoop. Alle stukjes van de puzzel kloppen: een professionele kennis, een gedreven team en vooral een passie voor vastgoed.


Kortom, vertrouwen is de belangrijkste sleutel in de verkoop van een vastgoed, dit samen met gedrevenheid en professionalisme brengt een dossier tot een goed einde.


Voor meer info: mail:

                        

                              V24 Synd BV

                             Rijksweg 388 3630 Maasmechelen

                             Tel: 0032 472 20 02 50

                             Btw: BE0536975271

                              mail: info@martinmoesen.be

                             Tel: 0472200250

Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars; Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel, vastgoedmakelaar- bemiddelaar en Vastgoedmakelaar- syndicus.

BIV: 504509 Belgie Martin Moesen makelaar- syndicus

Biv: 513934  Timmermans Karel stagiair makelaar

Biv: 510396 Mark Jambon stagiair makelaar

Biv: 515262 Omar Baloglu stagiair syndicus

BA en borgstelling via NV AXA Belgium( polisnr.730 390 160 )

Biv- plichtenleer: https://www.biv.be/de-vastgoedmakelaar/deontologie-van-de-vastgoedmakelaar